Welkom bij basisschool de Poseidon

De Poseidon is een snel groeiende basisschool op IJburg voor dalton-onderwijs en nieuwe media.

Als u uw zoon/dochter wilt aanmelden, kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier bij Aanmelden.

Informatie over onderwijs voor hoogbegaafden? Klik op de banner van AMOS unIQ onderaan de pagina

De website krijgt regelmatig updates. Kijk bijvoorbeeld bij de nieuwe tab Projecten!

Tot ziens op de Poseidon!

Poseidon-Krant

Wat u hier voor u ziet is de allereerste digitale Poseidon schoolkrant. Iedere klas heeft een deel aangeleverd om de activiteiten uit de eerste periode voor u op een rijtje te zetten.

Amos Uniq

Bekijk Jaarkalender

Welkom bij basisschool de Poseidon

Tot ziens op de Poseidon!

• Welkom

Poseidon-Krant